192.168.1.1 || Si të identifikoheni 192.168.1.1 Adresa IP?

192.168.1.1 || Çfarë është dhe si të identifikoheni?

The 192.168.1.1 adresa IP është portë parazgjedhje e shumica e wireless routers dhe modem ADSL. Ka edhe adresat e shumta IP që mund të dërgoheshin nga kjo IP Address. në parim, 192.168.l.l është më e zakonshme një adresë IP që është i njohur edhe si adresat pritëse. 10.0.0.1 ose 192.168.0.1 janë edhe disa mundësi të tjera se rruga Can adresa IP.

Çfarë mund të bëhet me 192.168.1.1?

Me ndihmën e 192.168.1.1 adresa IP, ju keni të drejtë për të hyrë në router tuaj. megjithatë, ju keni nevojë për të hyrë zyrtare panelin e tyre router admin. Për ta bërë këtë, ju duhet të plotësoni në 192.168.1.1 në shiritin e shfletuesit tuaj për adresën. Pas qasjes zyrtarin router panel admin, ju keni të drejtë për të rregulluar disa opsione në lidhje me IP QoS, LAN, WAN, DNS, prokurë, menaxhimin e rrjetit, cilësimet WLAN, opsionet e sigurisë, WPS, DSL, PPPoE, MAC, dhe klientit DHCP.

megjithatë, për të hyrë zyrtarin router panel admin, ju duhet të 192.168.1.1 hyrje së pari. Kështu që, në qoftë se ju doni të 192.168.1.1 hyrje në mënyrë për të hyrë zyrtare panelin admin router, atëherë ju lutem shikoni postin e ardhshëm.

Si të identifikoheni 192.168.1.1 Adresa IP?

Të gjitha hapat e nevojshëm për 192.168.1.1 hyrje janë të përcaktuara më poshtë. Ju lutem ndiqni përmendur më poshtë hap pas hapi udhëzim në përputhje me rrethanat për të hyrje 192.168.1.1 sukses.

  1. Në hapin e parë, lloj http://192.168.1.1 në shiritin e shfletuesit tuaj për adresën, në mënyrë që të hyni brënda për të router tuaj.
  2. tani, Shkruani Genuine tuaj username dhe password për identifikohuni për router tuaj.
  3. Pas qasjes zyrtarin router panel admin ose 192.168.1.1 hyrje, ju keni të drejtë për të rregulluar disa opsione në lidhje me IP QoS, LAN, WAN, DNS, prokurë, menaxhimin e rrjetit, cilësimet WLAN, opsionet e sigurisë, WPS, DSL, PPPoE, MAC, dhe klientit DHCP.

Është thelbësore për të siguruar emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin vërtetë. Kështu që, para se të lëvizin për procedurën e identifikimit, ju lutem sigurohuni që ju keni emrin e vërtetë dhe fjalëkalimin për të hyrë në panelin router admin.

Në rast se ju nuk e mbani mend username dhe password tuaja detajet, ndiqni udhëzimet më poshtë.

Çfarë duhet të bëni nëse ju harruar emrin router tuaj dhe fjalëkalimin?

Është thelbësore për të siguruar emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin vërtetë. Kështu që, para se të lëvizin për procedurën e identifikimit, ju lutem sigurohuni që ju keni një username dhe password të vërtetë. Nëse ju nuk e mbani mend username dhe password tuaja detajet, ndiqni udhëzimet më poshtë.

  1. Nëse ju nuk e dini emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin dhe kishte ndryshuar emrin dhe fjalëkalimin deri tani, pastaj të përpiqet për të gjetur ata në emërtim bashku me numër dhe hyrje serik adresën e router.
  2. nëse ti ndryshuar fjalëkalimin tuaj dhe të harruar atë që ju do të keni për të rivendosur router apo modem në parametrat e fabrikës. Nuk është një buton i fshehur rivendosur në çdo lloj të router wireless ose modem ADSL. Për ta kthyer router përsëri në parametrat e fabrikës, ju duhet të mbajë në butonin për 10 sekonda duke përdorur një gjilpërë apo kruese dhëmbësh.
  3. Ju gjithashtu mund të hyni brënda për të router tuaj duke kontrolluar username dhe password lista të përmendura më poshtë.

192.168.1.1 ROUTER IP ADDRESS

Nëse ju nuk e dini emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin dhe kishte ndryshuar emrin dhe fjalëkalimin deri tani, pastaj të përpiqet për të gjetur ata në të përmendura më poshtë emërtim bashku me numër dhe hyrje serik adresën e router.

ROUTER IP ADDRESS, DEFAULT USERNAME, dhe fjalëkalimi:

Ju gjithashtu mund të hyni brënda për të router tuaj duke kontrolluar username dhe password lista të përmendura më poshtë.

router Prodhuesi adresa IP emri i përdoruesit fjalëkalim
TP-Link 192.168.1.1
192.168.1.254
admin admin / password
cisco 192.168.1.1 admin admin
D-link 192.168.1.1
192.168.1.254
admin admin
Linksys 192.168.1.1
192.168.1.10
192.168.1.254
192.168.2.1
admin admin
Netgear 192.168.1.1 admin admin
Netgear 192.168.1.1 admin fjalëkalim
Asus 192.168.1.1
192.168.2.1
10.10.1.1
admin admin
Belkin 192.168.1.1
192.168.2.1
10.0.0.2
10.1.1.1
(asnje) MiniAP
Billion 192.168.1.254 admin admin

Kështu që, miq, kjo është se si është ajo që unë kisha ndarë këtu hap pas hapi udhëzues për Si të 192.168.1.1 Login në mënyrë për të hyrë zyrtare panelin admin router dhe Si për të gjetur këtë fjalëkalim dhe emër në qoftë se ju kishte humbur emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin në rast.

megjithatë, në qoftë se keni ndonjë dyshim me të 192.168.1.1 Procedura Login, ju lutem ndani mendimet tuaja me ne.

Faleminderit!!

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *